Утре ще ни връхлети най-мощната магнитна буря за този месец, която

...
Утре ще ни връхлети най-мощната магнитна буря за този месец, която
Коментари Харесай

Утре ни връхлита магнитна буря, какво може да ни причини

Утре ще ни връхлети най-мощната магнитна стихия за този месец, която може да окаже мощно влияние върху хората.

Магнитната стихия е резултат от взаимоотношението на слънчевия вятър с магнитното поле на Земята. Бурите не престават от няколко часа до няколко дни и тяхната активност, според метеоролозите, въздействат директно на нашето богатство и въодушевление.

Какво да чакаме от магнитната стихия на 5 октомври?

Утре, 5 октомври, ще настъпи най-мощната магнитна стихия за този месец с амплитуда 5 бала, като пикът на мощността й ще настъпи сутринта. През този интервал можем да почувстваме незаинтересованост, безпокойствие, нервност и неустановеност при вземането на решения.

При метеозависимите хора може да се усили склонността към формиране на кръвни съсиреци, да се увеличи кръвното налягане, да се наруши сънят и да се засилят мигрените.

По-добре е да се откажете от физическо натоварване, да отделите време за отмора, да вземете топли билкови вани, да пиете повече вода.

При геомагнитни стихии лекарите поучават да се съблюдава режим на хранене с плодове и зеленчуци, без скотски мазнини. Не е целесъобразна потреблението на тежка храна, както и дълготрайно застояване в затворени пространства без чист въздух.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР